jav24

Kundtjänst och leverans

För oss på Mindmancer är det viktigt att vi gemensamt med dig som kund tar fram den perfekta skräddarsydda lösningen för just dig så att du kan känna dig helt trygg och säker. Därför tar vi kontakt med dig direkt efter att ditt avtal har tecknats för att lösa alla detaljer och anpassa systemet till just ditt område. Vi gör vårt absolut bästa för att leveranstiden av ditt system ska vara så kort som möjligt, men fäster även stor vikt vid att lösningen ska vara kvalitetssäkrad och uppfylla alla önskemål du har.

Du är experten på ditt område

Även efter leveransen av din produkt anser vi att ett samarbete mellan dig, experten på plats, och oss, med erfarenhet och expertis av bevakningstjänster, är det som ser till att ditt område fortsätter vara tryggt och säkert. Vi uppmuntrar därför kommunikation åt båda håll och vill skapa en relation där båda parter kan lufta frågor och funderingar på ett bekvämt och obehindrat sätt.
Tillsammans skapar vi en oslagbar produkt som håller dig lugn och trygg och oss nöjda och stolta.

Välkommen in till oss på Mindmancer!

Hör av dig!

Tveka aldrig att höra av dig! Tillsammans skapar vi en oslagbar produkt och en tjänst som håller dig trygg och oss stolta!

0771-41 11 00

Öppettider
Helgfri vardag 09.00 – 17.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00

Back to Top