jav24


Vanliga frågor

Du ser snabbt och enkelt om det har varit aktivitet på larmat område under natten genom den händelserapport som automatiskt genereras och skickas till er varje morgon kl 06.00 efter att det förekommit aktivitet på området som lett till en åtgärd utifrån er larminstruktion.
Inga problem, du ringer bara till din larmcentral, uppger din personliga kod, ditt namn och vilket objekt det gäller så hjälper de dig att tillfälligt justera larmtiden.
En vanlig standardorder brukar ta ungefär 15 arbetsdagar, men vi gör alltid vårt bästa för att leverera så fort som möjligt.

Har du extra bråttom kan du också välja expressorder som placerar dig längst fram i vår kö av ordrar vi förbereder för leverans.

Absolut inte. Precis som världen förändras och utvecklas, ändras även behoven och förutsättningarna för ditt säkerhetssystem. I diskussion med din säljare eller med oss på support ser vi till att uppdatera ditt säkerhetssystem så att det matchar de behov du har, oavsett om det gäller larmscheman, larminstruktioner eller storleken på ditt system.
En Händelserapport är en pdf-fil som automatiskt genereras och skickas ut varje morgon kl 06.00 efter att det har varit aktivitet inom larmat område som lett till en aktiv åtgärd från larmcentral. Rapporten innehåller slumpmässigt genererade bilder från larmet, vad som orsakat larmet, vilken tid larmet genererats samt vilken åtgärd som utförts.

Ovanliga frågor?

Har du frågor du inte fått svar på? Ingen fråga är för svår, för självklar eller för konstig! Ring genast vår kundtjänst!

0771-41 11 00

Back to Top