jav24

Mindmancer på 30 sekunder

Vi har vårt ursprung i forskning på Chalmers Tekniska Högskola. Bakgrunden inom områdena artificiell intelligens, robotteknik och videoanalys har varit en styrka då vi erbjuder och utvecklar framtidens säkerhetslösningar inom intelligent videobevakning kopplat till certifierade larmcentraler.

Genom kontinuerlig satsning på utveckling och feedback från kunder har bevakningspaket för olika typer av områden och deras specifika hotbilder och behov tagits fram. Genom våra partners erbjuder vi heltäckande säkerhetslösningar där allt ifrån kameror och installation till service och larmcentrals-tjänster ingår.

Vision

Göra intelligent kamerabevakning till det självklara valet för utomhusbevakning.

Mål

Vara marknadsledare i Europa inom intelligent kamerabevakning inom fem år.

Affärsidé

Erbjuda bättre skydd till lägre kostnad genom intelligent kamerabevakning.

Mindmancer på 138 sekunder

 

Vi levererar en helhetslösning

Vi ger dig kompletta trygghets- och servicepaket där allt ingår. Har du befintliga kameror, väktaravtal eller något annat du vill behålla plockar du guldkornen i Mindmancers erbjudande för att få mesta möjliga nytta till lägsta möjliga premie.

Självriskeliminering, livstidsgaranti och fria väktarutryckningar är bara ett litet urval av vad vi kan erbjuda. Givetvis är larmet kopplat till oberoende certifierade larmcentraler.

Ramavtal

Mindmancer ska fortsätta att teckna ramavtal med kommuner och storföretag. Alla kunder är unika och vi ska erbjuda dem enkelhet i att köpa våra tjänster i form av paket som passar varje kunds verksamhet. Genom ramavtal produktutvecklar vi tillsammans med kunden våra erbjudanden för största möjliga nytta och värde idag och imorgon.

Vår styrka

Kunniga och dedikerade medarbetare som lyssnar på kunden och unik patenterad teknologi i framkant. Med väletablerade sam­arbetspartners både lokalt och nationellt skapar vi tillsammans marknadens starkaste erbjudande.

Vår framtid

Mindmancer ska fortsätta att vara bäst i varje vald produktnisch i Sverige och sätta standarden för bevakningstjänster i Sverige och våra nordiska marknader. Genom partners eget flagg och franchising av den teknologiska plattformen ska vi öppna upp fler internationella marknader.

Bakgrund

Mindmancer bildades för att skapa trygghet med intelligent videobevakning kopplat till larmcentraler som skickar rätt resurser till rätt plats vid rätt tid.

Vi tror på att om vi med öppet sinne lyssnar på våra kunder och gör vårt yttersta för att lösa deras utmaningar så har vi en plats hos dem idag och imorgon. Vi framtidssäkrar därmed värde för både vår kund och Mindmancer.

Väktare & Mindmancer

Väktare är och kommer att förbli en viktig del i säkerhetslösningar. Mindmancer ser till att väktarna blir mycket effektivare genom att komma till rätt plats, med rätt information vid rätt tid för att därigenom leverera bästa möjliga värde till kunden.

Vi tror på en framtid där ronderande väktartjänster, där väktare åker från plats till plats och hoppas kunna avbryta ett inbrott eller kontrollera att en dörr är låst, kommer att minska kraftigt och ersättas med intelligenta bevakningssystem.

vardegrund_webb3

Back to Top